Dahua Technology introduce inteligența artificială

Aerocharter este un furnizor de servicii tehnice, operaționale și comerciale pentru sprijinirea aviației. Activitățile sale principale sunt serviciile de marfă, inclusiv manipularea, depozitarea și supravegherea mărfurilor, în platformă de parcare și depozit.

Pe lângă operațiunile pe rampă cu opțiuni de încărcare și descărcare, Aerocharter oferă și servicii de mișcare a aeronavelor, asigurare a mărfurilor și securitate, întreținere a liniilor, printre altele.

Securitate video cu tehnologie AI

Pentru a-și consolida serviciile de ultimă generație, Aerocharter avea nevoie de un sistem de securitate video cu fiabilitate ridicată și tehnologie avansată, care să-i permită să-și monitorizeze toate procesele într-un mod agil, să-și salveze activele și clienții și să urmărească in timp real, transferul coletelor de la colectare la livrare, in zona de marfa a 48 de statii la nivel national, unde in prezent ofera servicii.

Provocarea a fost acceptată de Juan Antonio Álvarez, Director General al Bast Solutions, care a prezentat propunerea cu soluții de la Dahua Technology. El a spus: „Tehnologia de inteligență artificială a lui Dahua a făcut posibilă satisfacerea nevoilor Aerocharter, atât pentru supravegherea video la fața locului, cât și pentru mobil, și pentru controlul accesului, în diferite zone ale companiei”.

Camere PTZ cu inteligență artificială

Până în prezent, sistemele de securitate Dahua Technology au fost implementate în 19 din 38 de unități Aerocharter, în timp ce un centru de monitorizare din CDMX, cu o capacitate de stocare de două luni, gestionează toate informațiile. Sistemul de supraveghere video din depozite include camere PTZ cu inteligență artificială, care permite monitorizarea și un algoritm de numărare a cutiilor.

În serviciile de rampă, operatorii folosesc camere pentru a garanta cele mai bune practici în manipularea mărfurilor, în timp ce camerele mobile și înregistratoarele sunt folosite în vehiculele de colectare, astfel încât să ofere dovezi video ale proceselor de transfer. Sistemul de control al accesului asigură supravegherea în timp real a fluxului de personal, în depozite, baze de întreținere, depozite de piese de schimb și zone de depozitare a articolelor de valoare.

Juan Antonio Álvarez adaugă: „În proiectele mari, am rezolvat dificultățile cu echipa de ingineri a Dahua Technology, în special în supravegherea video mobilă, unde am obținut rezultate excelente.”

Extinderea oportunităților de afaceri ale Aerocharter

Cu aceste sisteme care oferă o mai mare securitate în procesele de logistică și de salvgardare a mărfurilor, relația comercială dintre Aerocharter și Viva Aerobús a fost consolidată. Practicile mai bune realizate de noua soluție, oferită de Dahua Technology, au ajutat Aerocharter să-și extindă oportunitățile de afaceri și să atragă noi clienți internaționali.

Pe lângă beneficiile sistemului de supraveghere, impactul direct asupra afacerii este o valoare adăugată pe care Aerocharter a găsit-o în soluția Dahua Technology. Spre exemplu, s-a reușit să minimizeze incidența pierderii sau furtului de mărfuri, în zonele de rampă, productivitatea muncitorilor a crescut, în zona de debarcare, există o grijă mai mare în manipularea bagajelor când frecvența de întreținere a gondolelor care transportă. valizele au fost reduse.

Amenințarea cu furtul de marfă a fost eliminată

În plus, în liniile de asistență la rampă a fost eradicat și furtul bunurilor din interiorul compartimentului de marfă al avionului.

Juan Antonio Álvarez conchide: „Implementarea sistemului încă lipsește în alte 19 facilități Aerocharter, cu toate acestea, odată cu rezultatele obținute, clientul se gândește deja la extinderea proiectului.”

Lasă un răspuns