Revoluția wireless pentru sistemele de securitate la domiciliu

Pe măsură ce înaintăm în era digitală, evoluțiile tehnologiei concepute pentru a ne face viața mai ușoară nu prezintă semne de încetinire.

Acest lucru este cu siguranță adevărat pentru industria securității la domiciliu, și a noilor echipamente wireless care vă protejează casa în moduri care nu erau posibile anterior. Am ales câteva dintre cele mai interesanteproduse având o tehnologie nouă pe care să le luați în considerare.

1. Programare și monitorizare wireless

În zilele noastre, nu facem nimic fără smartphone-uri și tabletă, folosindu-le pentru orice, de la comunicare, navigarea pe internet, servicii bancare, jocuri și multe altele. Deci, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că există acum o aplicație descărcabilă care permite monitorizarea de la distanță a sistemului de alarmă direct de pe telefonul mobil.

Tehnologia nu numai că oferă comoditate, ci permite utilizatorilor să controleze și să monitorizeze camerele de securitate de la distanță pentru a verifica starea curentă de securitate a locuinței. Aceeași tehnologie există și în aplicațiile care pot modifica iluminatul și alte echipamente electrice.

2. Notificare la distanță

Acum este posibil să primiți alerte trimise direct pe telefonul dumneavoastră sub forma unui mesaj text sau e-mail dacă sistemul de securitate sau alarma sunt declanșate în vreun fel. Atunci când este utilizat în combinație cu tehnologia de monitorizare la distanță, acest lucru vă permite să verificați natura alarmei și să acționați în consecință, cum ar fi contactarea serviciilor de urgență. Versiunile avansate ale acestei tehnologii de notificare permit, de asemenea, avertizări meteo puternice pentru orice tip de furtuni sau vânt puternic care vă pot amenința casa.

3. Senzori wireless, ușor de instalat

Instalarea senzorilor de alarmă au pus întotdeauna o problemă, deoarece firele necesare pentru conectarea lor se dovedesc a fi adesea complicate. Nu numai că lipsa firelor simplifică instalarea inițială, ci permite modificări la amplasarea senzorilor și a alarmelor oriunde doriți. 

4. Încuietori de la distanță

A putea să vă deblocați ușa de la distanță în timp ce vă aflați la serviciu sau în vacanță vă permite să fiți mai aproape de familie sau prieteni, fără a fi nevoie să lăsați o cheie de rezervă. De asemenea, în cazul în care aveți o locuință pe care o închiriați în regim hotelier (ex: Airbnb) vă permite să facilitați accesul clienților într-un mod ușor și simplu de utilizat fără a face eforturi suplimentare. 

La CSS SYSTEMS, furnizăm și instalăm o gamă largă de soluții de securitate wireless, permițându-ne să adaptăm un sistem unic cerințelor dumneavoastră. Echipamentele noastre wireless includ detectoare, declanșatoare, opțiuni de control de la distanță și multe altele.

Aveți întrebări sau doriți să aflați mai multe detalii despre echipamentele wireless? Sunați-ne la +40 365 401 548 ; +40 763 518 438, email: [email protected] sau contactați-ne prin formularul de contact, iar echipa noastră vă va ajuta cu plăcere cu orice întrebare pe care o aveți.

Lasă un răspuns