Cum alegem cele mai bune sisteme de siguranță?

Implementarea unui nou sistem de securitate pentru afacerea dumneavoastră implică mai mult decât simplul cost al echipamentelor și instalării. Este important să vă dați seama că un sistem de supraveghere video sau de control al accesului nu este doar un factor de descurajare a infracțiunilor, ci o investiție în dezvoltarea afacerii dumneavoastră. Deci, care sunt principalele activități de făcut atunci când vine vorba de alegerea soluției de securitate potrivite pentru compania dumneavoastră.?  

O concepție greșită obișnuită atunci când selectați sistemul de securitate potrivit pentru afacerea dumneavoastră este că odată instalate componentele hardware ale sistemului, cum ar fi camerele de securitate, NVR-urile, cablurile, cititoarele de carduri etc., pe viitor nu vor mai fi costuri. Acest lucru poate fi adevărat pentru unii producători și soluții, dar nu pentru toate. Când faceți o comparație între opțiunile și soluțiile producătorului, fiți conștienți de orice costuri recurente. Costurile recurente pot fi reînnoiri de licențe software, licențe de utilizator, costuri de stocare a spațiului cloud, backup sau acorduri de asistență pentru servicii. Aceste costuri recurente pot crește sau scădea pe măsură ce compania dumneavoastră crește sau micșorează, deoarece costul este legat de numărul de utilizatori. În concluzie, nu presupuneți că va exista un cost inițial unic pentru sistemul de securitate al companiei dumneavoastră. Asigurați-vă că întrebați despre costurile recurente și despre planurile de întreținere pentru a vă asigura longevitatea și cea mai bună rentabilitate a investiției.  

Atunci când comparați soluții, este vital să comparați reputația industriei și integrările disponibile, pe lângă costul recurent al soluției alese. Costul ridicat perceput al unui sistem de supraveghere determină adesea consumatorii și întreprinderile să caute o opțiune mai rentabilă. Deși este normal să ne uităm în primul rând la costul de bază, atunci când analizăm credibilitatea, istoricul, suportul și scalabilitatea producătorului, este evidentă adevărata valoare a soluției. Valoarea fiecărei soluții propuse de fiecare producător trebuie comparată. Industria securității crește în ritm rapid, fiți siguri că nu investiți într-o companie care va fi în afaceri doar câțiva ani. Este important să cercetăm și să aflăm cine sunt producătorii cunoscuți care și-au stabilit o reputație credibilă în industrie. Asigurați-vă că alegeți un producător cu o reputație pozitivă ca furnizor de sisteme de securitate, astfel încât soluția dumneavoastră să ofere cea mai mare valoare în timp afacerii dumneavoastră.

În cele din urmă, înainte de a lua decizia, întrebați sau informați-vă privind opțiunile fiecărei soluții. După cum am menționat anterior, un sistem de supraveghere este mai mult decât un factor de descurajare a criminalității și ar trebui tratat ca atare. Camerele de securitate și software-ul acestora, echipate cu analize extinse și detaliate, pot ajuta orice companie să funcționeze mai eficient. Datele de la camerele de securitate pot ajuta companiile să identifice și să ajungă la piața lor țintă, să instruiască vânzătorii și să economisească resurse pe lângă prevenirea criminalității. O soluție de securitate instalată și întreținută corect ar putea foarte bine să se plătească singură dacă datele și analizele sale sunt utilizate la cel mai înalt potențial.

Decizia finală și cea mai importantă atunci când instalați sau actualizați un sistem comercial de securitate este să alegeți un instalator calificat și certificat pentru sistemul dumneavoastră de securitate. Asigurați-vă că faceți cercetarea pentru a găsi o companie calificată care să vă instaleze sistemul de securitate. Garanțiile producătorului sunt deseori anulate dacă instalatorul nu este certificat direct de producător. Procesul de certificare a producătorului implică o pregătire aprofundată și o educație continuă pentru tehnicieni pentru a se asigura că compania instalatoare este echipată corespunzător pentru a instala și întreține soluția pe care o instalează. De multe ori, producătorii vor certifica cei mai buni instalatori dintr-o regiune geografică. 

Compania noastră are relații de lungă durată cu cei mai buni producători de securitate din industrie și verifică continuu noi producători și soluții pentru a ne asigura că oferim cea mai mare rentabilitate a investiției clienților noștri. Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți atunci când alegeți o soluție de securitate sau aveți nevoie de instrucțiuni pentru actualizarea unui sistem existent, CSS SYSTEMS se mândrește a fi un consilier de încredere pentru toate soluțiile privind supravegherea, controlul accesului, gestionarea vizitatorilor și sistemele de intruziune. Vizitați site-ul nostru web pentru a afla mai multe.  

Aveți întrebări sau doriți să aflați mai multe detalii despre sistemele de supraveghere video? Sunați-ne la +40 365 401 548 ; +40 763 518 438, email: [email protected] sau contactați-ne prin formularul de contact, iar echipa noastră vă va ajuta cu plăcere cu orice întrebare pe care o aveți.

Lasă un răspuns